På himlavalet har den allra vackraste stjärnan tänts…

Tack snälla Ralf Brinkmann, kennel vom Okeler Forst för att jag fick köpa världens underbaraste, ärligaste, prilligaste boxerflicka av dig. Jag minns min fina Yara med ett leende på läpparna, hur du bara älskade alla ungar, hur du bara tog hand om alla valpar, hur du skyddade Barracuda mot allt och uppfostrade din stora, stumliga men godhjärtade son Egon med järnhand. Oavsett alla dina meriter (vem bryr sig om meriter det är ju dig jag älskat).. kommer jag alltid att minnas dig som den du var, en alldeles fantastisk hund. En boxer utöver det vanliga, en älskad hund men som sagt, jag minns dig inte med sorg utan varje stund jag tänker på dig känner jag mig varm om hjärtat, jag får ett leende på läpparna av alla våra minnen, så snäll, duktig o underbar. Finaste, finaste Yaran. ❤️❤️❤️❤️

Ralf Brinkmann
11 december kl. 21:59 ·
”Multichampion YARA vom Okeler Forst,
-Int. Champion,Swedish Champion, Finish Champion, Nordic Slade Dog Winner, The IPO/BSL Boxer of the year 2015, korad, uppflyttad hkl. spår, sadly passed away with nearly 10 years. We feel very sorry for Ingela Nordahl and the Nordteam’s Kennel.”

Bilden kan innehålla: hund och utomhus