Snön den bara vräker ner…..

Barracuda European K9 Training Base, mattes älskling
Valpen Nordteams’s Hippolina alias Idun
Egon och Barris röjer i nysnön.

En härlig januarihelg går mot sitt slut. I helgen har vi hittat några nya, hyfsat hårda skoterspår att promenera på. Orkade inte åka skidor eftersom det drevat så. Kom på att jag inte tränat hoppteknik med Barris och det slutade med att hela gänget fick göra det här hemma på gården. Glad och pigga som vanligt när det bjuds på lite aktiviteter, skuttade de på som om de inte gjort annat.

En som satsat mer seriöst i helgen är Marit Oppedal, Nordteams Hippolinas matte. De  har varit på valpcamp med instruktören Pia Albinsson. Verkar superkul , de har bla, tränat apportering (se bifogad film).

Bifogar en bild på vårt översnöade hus o hundgårdsstängslet som numera bara är ca. 1.20 högt. Annica hävdar bestämt att Egon snart kan ta ett skutt över :).