Vad glad jag blir……

10360896_10152530476833414_2457326589999064506_n

 

……..   även den här sötnosen, Nordteams Eton Energy ”Exxon” fick resultatet friröntgad på höfter och knän idag. Nu kan både Leila och Peter pusta ut och fortsätta det genomtänkat utvecklingsarbetet mot en snäll, trevlig och duktigt tävlings- och familjehund.

OM det skulle visa sig att någon av valparna inte blir friröntgade, så vill jag bara säga att det är samma underbara hund iaf. Min första boxer var pigg, glad o galen. Hon blev både drag-, bruks- och utställningschampion men fick svåra smärtor på slutet eftersom hon hade D på höfterna. Därför känns det oerhört viktigt för mig att försöka undvika det och att jag gör mitt absolut bästa. Sedan kan det alltid hända att vissa linjer ”krockar” med varandra, men jag vill känna att jag verkligen försökt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.