Solig, rolig decemberdag.

 

IMG_0873

Hann med en härlig skogspromenad på morgonen innan jag träffade mina trevliga träningskamrater ute i Hörnefors kl. 11.00. Vi la ut ett antal  IPO-spår och under tiden dom fick ligga till sig så fikade vi.  Snälla, rara Marie var lite sen, men den förseningen  visade sig vara en riktig fullträff eftersom hon hade tagit med hembakta bullar och varmt, gott kaffe. Det enda jag och Annica kunde klaga på var att hon inte tagit med muggar till oss alla tre :), men vi delade systerligt.

Yara fick spåra hårdfrusen jord med lite oregelbundna svängar, fem Frolic och två apporter.  Det gick strålande, hon gillade utmaningen med en utökad svårighetsgrad, och visade sig från sin allra bästa sida.

Egon och Monthy fick även dom mycket svängar, lite godis och några apporter  fast på torkat frostigt gräs. Lite strul i samband med en vinkel på Egon, men han löste det efter lite virr och sedan blev det ordning vill jag lova. Man är inte en envis boxer för inte och tänk, hemska tanke om det ligger en boll ute på spåret och man missar den. Ett skräcksenario för en föremålsgalning som Egon :).

Nu ska jag jobba lite och ikväll blir det boxerskidåkning  tillsammans med Therese och hennes boxrar.

Ha en skön söndageftermiddag!

 

IMG_0910

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.